6 Mayıs 2012 Pazar

Prostat Kanseri

Prostat kanseri ile ilgili ilgili uzman görüşleri.
Prostat kanserini saptamanın bir kaç yolu vardır. Bunların bazıları aşağıda belirtilmiştir.

Hastalığın Belirtileri Bazı hastalarda hiç bir belirti olmaz. Bazılarında ise sık, güç ve ağrılı idrar yapma, idrarın damla damla yapılması, idrarda kan yada iltihap
olması, ejekülasyonda kan ve ağrı gibi belirtiler olabilir. Bu yakınmalar
aslında sadece prostat kanserine özgü değildir. Prostatın kanser dışındaki diğer
problemleri de bunlara benzer yakınmalara neden olabilir. Emin olmak için
doktorunuzun detaylı bir muayene ve inceleme yapması gerekir. Ayrıca
yakınmaların şiddeti ne kansere ne de kanser dışı problemlere işaret
eder

6 Haftada 9 Kilo

Doktor Mehmet ÖZ'den 6 haftada 9 kilo verme diyeti.

Doğal ve oldukça sağlıklı olması da göze çarpan özelliklerden. Kalp hastalıklarına, diyabete ve kanserlere de iyi geldiği belirtilen diyetin tarifine geçelim.



DR.MEHMET ÖZ'ÜN ÖNERDİĞİ DİYET LİSTESİ
Dr. Mehmet Öz'ün "Hayatı kilo vermesine bağlı olan hastalarımı Dr. Joel Fuhrman'a yönlendiriyorum dediği ünlü diyetisyen Joel Fuhrman ABD'de best-seller olan kitabı Yaşamak İçin Ye'de 6 haftada 9 kilo verdirmeyi iddia ve garanti ediyor.Ünlü ABD'li Doktor Joel Fuhrman, "Yaşamak İçin Ye" adlı kitabında hem kalp, tansiyon, şeker ve kanserle savaşan hem de 6 haftada 9 kilo verdiren diyet programını açıklıyor.

Bugün'ün haberine göre, çeşitli hastalıkları beslenme ve doğal yöntemlerle iyileştirme uzmanı olan Amerikalı doktor Joel Fuhrman, aşırı beslenmenin kalp, tansiyon, diyabet, kanser dahil pek çok hastalığa neden olduğunu vurgularken,sağlıklı beslenme ve fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere altı haftada en az 9 kilo zayıflamayı sağlayan beslenme programı öneriyor.

Dr. Mehmet ÖZ'de Uyarılar


Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz, TV programında, Piyasadaki elma sularında
korkutucu derecede arsenik var. Çocuklarınız kansere yakalansın istemiyorsanız
elma suyu içirmeyin açıklamasıyla şok etkisi yarattı

Öz, piyasadan satın aldığı 36 farklı elma suyunu New Jersey de bir laboratuvarda test ettirdiğini ve 10 unda kabul edilemez seviyede arsenik 
maddesi bulunduğunu anlattı. Başka ülkeler arseniği böcek ilaçlarında kullanıyor, kanserojen olan bu madde bizim meyve sularımızda var diyen Öz,

Vücudumuzu 5 Günde Yenileyelim

Vücudunuz bütün enerjisini kaybetmiş gibi mi hissediyorsunuz? 5 günlük planım, sizi en çok rahatsız eden 5 bölgeyi yenileyecek, böylece eski enerjinize kavuşacaksınız. Bitkin mi hissediyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Çoğumuz, yaşlandıkça duyularımız, dış görünüşümüz, enerjimiz, cinsel dürtülerimiz ve hatta zihnimiz gibi birçok cepheden aniden saldırıya uğramış gibi hissederiz. Amerika da, ülke çapında yapılan anketlerden yola çıkarak en çok ihtiyacınız olan 5 yoldan vücudunuzu eski enerjisine kavuşturacak 5 günlük bir plan hazırladım.

1. GÜN: Duyularınızı geliştirin

Cinsel Gücünüzü Artırırken Gözlerinizden Olmayın

Cinsel gücü artıran ilaçların, sadece yarım saat içinde körlüğe sebep olabildiği belirlendi


Cinsel gücü artıran ilaçları kullanan kişilerde, tedavi edilemeyen körlük riski oluştuğu saptandı. ABD'de, ilacın reklamında bu riskle ilgili uyarı yapılması zorunluluğu getirilirken, Türkiye'de de bu ilacı kullanan hastalardan kör olanlar olduğu öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; Dünya Göz Hastanesi tarafından düzenlenen "Söz gözün uzmanlarında" adlı konferansta, bu alandaki yeni çalışmalar tartışıldı. Amerika'nın en büyük dünyanın ise üçüncü göz hastanesi olan Philadelphia'daki Wills Eye Hastanesi'nden Nöro Oftalmoloji Bölüm Başkanı Profesör Robert Sergott, cinsel gücü artıran ilaçların göz üzerinde önemli yan etkilerini saptadıklarını açıkladı.
İDDİALAR 7 YILDIR GÜNDEMDE Yüksek tansiyon, kolesterol ya da diyabet hastası olan ve bu ilaçları kullanan kişilerin körlük riski taşıdığı iddiası 2005'ten beri gündemdeydi. 150'nin üzerinde yayımlanmış makalesi bulunan Prof. Dr. Sergott, bu tür riskleri bulunmayan kişilerin de ilaç nedeniyle ani körlük yaşayabileceğine dikkat çekerek, "Bu ilacı alan hastalarda gözün optik sinirleri bir tür kriz geçiriyor. Damarlar aniden tıkanıyor ve bazen tek, bazen iki gözde aniden körlük oluşuyor. Kimi zaman da gözler yalnızca mavi beyaz görebiliyor" dedi.

Demir Eksikliği Tehlikesi


Kansızlık, kandaki alyuvar veya alyuvarlara renk kazandıran hemoglobin sayısındaki azalmadır ve en çok demir eksikliği olarak Kansızlık, kandaki alyuvar veya alyuvarlara renk kazandıran hemoglobin

sayısındaki azalmadır ve en çok demir eksikliği olarak karşımıza çıkar.
Ülkemizde en fazla genç kadınlarda ve çocuklarda görülmektedir ve diğer hastalıklarla
karıştırılmasından dolayı genellikle göz ardı edilir.

Demir, hemoglobinin
üretilmesinde gereklidir ve besinlerle yeterli miktarda demir alınmazsa bu
hastalığın oluşmasına da zemin hazırlanır. Hemoglobin miktarı erkeklerde 13
g/dL, kadınlarda 12 g/dL , 6 ay ile 6 yaş arası çocuklarda 11 g/dL nin, 6-14 yaşlarda 12 g/dL nin altındaysa
kişi anemik kabul edilir.

Botoks zararlı mı değil mi



Yüzdeki kırışıklıkların engellenmesi için yapılan botoks ve dolgu uygulamalarının risk taşıdığına ilişkin haberlere ilişkin olarak, geçici etkiye sahip botoksla ilgili yıllar sonra rastlanılan bir olumsuzluğun veya zararın bilimsel olarak ortaya konulmadığını ifade etti.

Dernek, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan botoks ve dolgu maddeleri hakkında çıkan haberler üzerine yazılı açıklama yaptı.

A condom can't promise

Gone are the days when people could have multiple partners without using a condom, and other risk-free sex practices.
Safe sex is all about keeping yourself, your partner, protected from the complications of unwanted pregnancy and std.
Although the concept of safe sex seems easy enough to understand, more and more people -- young adults in particular -- appear to be missing the idea, or missing the concept of how to accomplish safe sex. And exactly how safe and reliable is that condom when it comes right down to it? A condom can't promise 100% protection from AIDS or from being pregnant.

Sperm testi

Sperm Testi Hakkında Saglikcini.com olarak bir doktorumuzun yazısınız sizler iler paylaşmak istedik. Meninin ilk kısmı çinko, yağlı bileşikler, amino asitler ve enzimler içerir. İkinci kısmı ise spermlerin kadın üreme organları içinde ilerleyebilmeleri için rahim ve tüplerin kasılmasını sağlayan, spermleri besleyen ve vajinanın asit ortamını nötralize eden maddeler içerir. Günlük Yaşamda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar da vardır elbet. Sigara sperm sayısını, hareketini ve yapısını olumsuz etkiler. Sigara içen erkeklerin eşlerinde düşük ihtimalinin arttığı belirlenmiştir.Alkol impotans ve sperm üretiminin bozulmasına neden olur. Kronik alkolizm vakalarında testisler küçülür, testosteron üretimi bozulur.

Diş Sağlığı İçin

Dişlerimizi korumanın en etkili yolu düzenli olarak fırçalamaktır. Diş fırçalamanın ilk adımı doğru fırça seçimidir. En uygun fırça naylon ve orta sertlikteki fırçalardır. Ağız içinde kolay hareket ettirilmesi ve arka dişlere rahat ulaşabilme açısından fırçanın kafasının fazla büyük olmaması tercih edilir. Uygun fırça seçildikten sonra dişler en az günde iki kere düzenli olarak fırçalanır. Diş macunu ağza verdiği hoşa giden koku ve his nedeniyle diş fırçalanmasını kolaylaştırır. Diş parlatma tozları diş hekimi önerisi olmadıkça kullanılmamalıdır. Aşırı kullanımlar diş sağlığı açısından zararlıdır.
Diş fırçalanmasında fırçanın duruşu dışındaki temel hareket aynıdır: Fırça diş eti çizgisine eğimli olarak yerleştirilir. Bu durum bozulmadan küçük dairesel hareketlerle dişler fırçalanır. Daha sonra fırça, bir fırça boyu kadar kaydırılarak fırçalama sürdürülür.
1.   Diş fırçası 45 derecelik açı yapacak biçimde tutulur ve diş eti hizasından başlanarak ağız  boşluğuna doğru fırçalamaya başlanır. Dış yüzeylerden başlayan fırçalama sert darbeler halinde değil, yumuşak ve daireler çizecek biçimde, ön dişlerden arka dişlere doğru yapılmalıdır.
2.   Daha sonra dişlerin iç yüzeyleri aynı şekilde fırçalanır. Bu işlemde fırça eğik tutularak, diş etinden ağız boşluğuna doğru hareket ettirilir.
3.   Daha sonra dişlerin çiğneme yüzeyleri fırça düz olarak ileri geri hareket ettirilerek fırçalanır.
Fırçalama işleminin en az iki-üç dakika sürmesi gerekir. Sağlıklı diş etleri fırçalama sırasında kanamaz.
Diş fırçası kişiye ait bir araçtır, başkalarıyla paylaşılmaz. Diş fırçaları birkaç ayda bir, en geç altı ayda  değiştirilmelidir. Gerektiğinde ara yüzlerin etkin olarak fırçalanmasını sağlamak üzere ara yüz fırçaları kullanılır. Bunlarla ilgili önerilerini almak üzere diş hekimine başvurmak gereklidir.

Gone Are The Days

Gone are the days when people may have multiple partners without the use of a condom, and other risk-free sex practices.
Safe sex is about keeping yourself, and your partner, protected from the complications of unwanted pregnancies and sexually transmitted disease.
Although the idea of safe sex seems simple enough to understand, more and more people -- young people in particular -- seem to be missing the point, or missing the concept of how to accomplish safe sex. And just how safe and reliable is that condom when it comes right down to it? A condom can't promise 100% protection from AIDS or from pregnancy.

FA Cup Chelsea'nin

Dünya tarihinin en eski futbol turnuvalarından birisi olan FA Cup'ta müthiş bir final heyecanı yaşandı.
Premier League'in iki önemli ekibi Chelsea ve Liverpool'un karşılaştığı finalin sonunda gülen taraf 2-1'lik galibiyetle İngiltere tarihinde aynı sezonda hem Şampiyonlar Ligi hem de FA Cup finali oynamayı başaran üçüncü takım; Chelsea oldu.

4 Mayıs 2012 Cuma

Blog Download Free

Those days are gone when we may have multiple partners without the use of a condom, and other safe sex practices.

Safe sex is about keeping yourself, your partner, protected from the complications of unwanted pregnancy and sexually transmitted disease.

Although the idea of safe sex seems easy enough to understand, many people -- young people in particular -- appear to be missing the idea, or missing the idea of how to accomplish safe sex. And just how safe and reliable is that condom when it comes right down to it? A condom can't promise 100% protection from AIDS or from pregnancy.

For guys for example, more problems with practicing safe sex is knowing how to take the time to ...

(a) use a condom ready
(b) know how to use it properly, and
(c) take time to use it.

It's important to educate young adults today from the proper use of condoms so they understand when and how to have used them. There's no reason to using a condom ready if neither partner will take time to enforce its use. In a very practical sense, however, although a condom is normally worn by the husband or boyfriend during heterosexual intercourse (and typically by each partner in a homosexual one), the duty for proper condom-IQ is borne by each partner.

Fortunately, there are more and more products appearing on the market to help people to plan for safe sex and practice this technique of responsible intercourse. Since both contraception pill and the condom aren't 100% effective, combining using each of them together increases your chances of staying safe.

It's also vital to be aware of a partner's sexual history, and to seek 'medical clearance' before participating in a new relationship. This is particularly essential for those in polygamous relationships (multiple sexual partner each time), because a 'chain' of unsafe sex can start with any partner and spread rapidly through the previously healthy group.

The best way that there are going to be less unwanted pregnancies, and fewer transmission of STD's is if all sexually active people - both young and old -- are educated in the concepts of safe sex and what it means to them. In particular, in areas where access to info is more challenging (such as some underprivileged areas), it's vital that communities step forward and provide this education.

Young men, particularly, need to understand the implications and risks of unprotected sex and what it really can mean to their lives whenever they have an unwanted pregnancy or find out they have a STD. Safe sex starts with education and knowledge, neither of which any young teen can perform without.
Here is the web page, everything you can find about porn download niche

3 Mayıs 2012 Perşembe

Sanalium Kişisel Blogu

Geçenlerde internette dolaşırken güncel yazıların bulunduğu bir blog'a rastladım. İçeriğine baktığımda yararlı bilgilerin bulunduğu güzel bir blogtu gündemi takip eden yazıları ve makaleleri oldukça hoşuma gitti teknoloji haberleri, magazin haberleri ile içeriği oldukça zengin bir internet sitesiydi sizlere tavsiye güncel haberlerin bulunduğu sanalium.com bu internet sitesini ziyaret etmeniz http://www.sanalium.com

Online Film Nerede İzlenir?


Online film izlemek için kaliteli site bulmak için Google'de araştırma yaparken rastladığım bir siteden bahsetmek istiyorum. Sinemalarda izlemeye fırsat bulamadığım bir filmi arıyordum. İlk önce sıralanan sitelerde teker teker gezmeye başladım. Şimdi buldum dedikçe ya filmin fragmanı ya da bir iki fotoğraf ile filmin konusunu anlatan bir kaç satır yazıyla karşılaşıyordum. Tam ben bu filmi internette bulamayacağım fikrine kapılmaya başlamıştım ki http://www.onlinefilmizle.com.tr sitesine rsatladım. İzlemek istediğim film 4 part olarak kendi sunucularına yüklenmişti. Büyük bir heyecanla filmi zilemeye bşladım. Film gerçekten HD kalitesinde orijinali kadar düzgün ve temizdi. Filmin arasında ne bir reklam, ne bir duraklama ya da takılma yaşamadan 4 partı da kesintisiz izledim. Sitedeki diğer filmlere de göz atmak istediğimde baktığım her film çok kaliteli görüntü ve çok kaliteli ses ile beni mest etti.

Siz de günü birinde online film izlemek isterseniz başka yerde aramanıza gerek yok. onlinefilmizle.com.tr size yeter.

Beşiktaş Fenerbahçe Maç Özeti

Maça iki ekipte hızlı başladı ve Fenerbahçe ilkyarıda Beşiktaş'a göre daha fazla gol şansı yakaladı. Dev derbide İnönü Stadı'nda ilk yarıda hiçbir oyuncu sarı kart görmedi. İlkyarının üstün tarafı Fenerbahçe, ilkyarının son dakikasında Quaresma'nın ortasında Hugo Almeida'nın kafa vuruşunda kaleye giren topa engel olamadı ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

1 Mayıs 2012 Salı

Online Film İzlememek Çok Kolay

Film izlemek için aslında sinemaya gitmek çok daha mantıklıdır. Lakin, herkes sinemaya gitmez. Kimisi sevmez, kimisi zaman bulamaz; kimisinde de para yoktur Neyse, işte bu film izlemek için; sinemaya gidemeyenlere kaliteli bir film izleme sitesi öneriyoruz ve bu film sitesinden dilediğiniz filmi bulmanız mümkün durumda.
Online film izleme konusunda aylardır neredeyse tecrübeli olan bir ekip tarafından hazırlanan onlinefilmizle.com.tr adresi sizlere gerekli olan tüm desteği sunuyor. Destek derken yani her türlü filmi sunuyor anlamında (: Aksiyon, macera ya da daha fazlası; Her türlü kategori de binlerce film var ve hepsi kesintisiz olarak izleme şansı ile sizlere sunulmuş durumda. Tek yapmanız gereken siteye tıklamak ve huysuzlanmak (: